fredag 12 december 2008

Åhhh

fortfarande ingen sladd till kameran men jag ska åka och handla om ett litet tag så jag hoppas att jag kan få tag på en då. Vill ju vissa mina nya fina saker ju.
Ja ja håll tummarna på att jag hittar sladd.
Hörs senare idag.

3 kommentarer:

Lillnettan sa...

Hej Sofi! Hoppas du hittar kamerasladden snart så vi får kika på grejerna du gjort!

Ja, två av oss har just fått DT-paket och två väntar fortfarande eftersom Petra i sin tur väntar på att få in något i shoppen som hon ska packa ner till dem. Sen har vi två veckor på oss att fixa ihop något...så det kommer droppa in DT-alster i ScrapGalens blogg lite då och då framöver beroende på hur snabba vi är. Mitt paket bestod främst av papper ur en viss kollektion som jag ska visa upp, och så några få dekorationer. Känns spännande och nervöst. :)

Vet du, jag tycker absolut du ska fortsätta söka till DT. Jag själv blev jätteledsen för några veckor sedan när jag fick nej från ett annat ställe, och trodde inte att jag ville söka mer. Men det gick ju bättre redan vid andra försöket! Så fortsätt att testa!

Kram Anneth

Karin sa...

Håller tummarna. Är nyfiken på vad du har hittat på. Här vimlar det av sladdar. Sladdar till två kameror, sladdar till MP3 ( till tre barn) , sladdar till telefoner ( 3 st i familjen) Här är sladd överallt men det hjälper väl knappast dig....... Det borde bara finnas en sorts sladd. Jag fortsätter vänta.... Var rädd om dig! Karin

glaha sa...

Hello sofi, läget bra? Hoppas du har fått tag i sladd till kameran för du kan inte hålla oss ovetande om vad du hittat på....

en liten fråga, från vart köper du dina promakers. Hade tänkt köpa några stycken, har ju bara fyra stycken.

Ha en bra helg och hoppas du snart har en liten i din famn.

Kramisar från Annette