måndag 21 februari 2011

Kanske

Just nu håller vi på att förbereda allt som har med en flytt att göra men kanske om vi har tur så kommer jag vara mer aktiv på min blogg. Jag hoppas på att komma igång och kunna scrappa lite mer också när allt kommer på sin plats här i huset. Det känns skönt att det börja hända lite iallafall. Nu ska jag börja förbereda lunch tills min älskling kommer från jobbet en stund. Ha det bra så hörs vi snart igen.

4 kommentarer:

ann.ian sa...

Hej Sofie, vad kul att du fått igång datorn. Jag är själv urusel på denna apparat, som du ser följer jag din blogg. Men jag tryckte nog fel någonstans för kärringen dök upp på två ställen. JA så är det när man försöker något man inte behärskar, men ska försöka rätta till det kram på dej. IAN

ann.ian sa...

Nu är jag bara på ett ställe.

Ulla sa...

Det är så kul att ha dej tillbaka här i cybervärlden. Men stressa inte ihjäl dej nu utan flytta i lugn o ro. Så man kan komma på en kopp kaffe sen.

glaha sa...

hello tjejen. kul att du är tillbaka. Vi vill ju se mer av dig här. Ska bli spännande och se när ni flyttat in.... tänk då kommer vi med buller och bång. Du skulle väl ha en skrapping träff hemma hos dig=))