måndag 28 mars 2011

TACK

Det har varit en underbar helg och fina alster blev det. Ska lägga upp dem senare men tiden finns inte just nu. Tack igen för en underbar helg.

torsdag 24 mars 2011

SNART!!!!!!!!!!!

Jag vill att det ska vara fredag nu........... Men snart så åker bilen mot..........vad det nu hette dit vi skulle... Längtar ska bli så roligt. Ses imorgon att scrapp galna tanter....

torsdag 17 mars 2011

Tyvärr

Jag hinner inte med att foto och lägga in något nytt på Bloggen just nu. Får vänta tills efter flytten är klar.. Men det är alltid lika roligt att titta in hos alla andra och få inspiration.

söndag 13 mars 2011

Söndag

Helgen har innebärt en massa flytt och en massa bära... Trött i ryggen. Och idag har E & A varit här och hjälpt oss att dra lite el på övervåningen... Imorgon blir det att packa mer och försöka städa lite.

tisdag 8 mars 2011

Tisdag

Idag har jag varit i skolan och haft matte B.... Inget roligt alls tycker att "den räta linjens ekvation" är väldigt konstig. Men ska se om jag inte kan få grep om det ändå... Imorgon onsdag och då blir det scrapping inne på cirkeln Alltid lika roligt.

torsdag 3 mars 2011

Gammal Lo


En Lo som jag gjorde för ett tag sen men korten är sen julen 2009 när Linn fyllde år. Och jag har inte stavat fel utan stavat som det låter när Linn säger detta.

onsdag 2 mars 2011

Onsdag

Det är onsdag igen och jag ska iallafall in på träffen hoppas det är fler som letar sig in. Så vem vet kanske vi ses ikväll.