onsdag 31 mars 2010

Skola och scrapping

Idag har jag varit i skolan. Kändes bra som vanligt. Jag fick ju tyvärr missa skolan i måndags då jag va med Linn hos läkaren. Inget farligt men lite medicin så ska hon nog bli bra som ny igen.
På svenskan idag skulle vi skriva fortsättning på en novell vi fick för någon vecka sedan. Så roligt att höra hur andras fantasi fungerar. Själv tyckte jag att min va bäst. Lite ego måste man få vara ibland.

I kväll blir det scrapping i Laholm har bestämt mig för att jag ska ta mig tid att iallafall åka in så ofta som möjligt då hemma hinner jag inte pyssla. Jag gjorde en Lo förra veckan men har inte fotograferat den ännu så den kommer senare. I kväll ska jag försöka göra färdigt Linn´s ett årsdag album. Hoppas på det så jag kan göra Lo´n på Grodan och Larven....... Ja vi får se.
Ha en bra dag nu alla så hörs vi.

fredag 26 mars 2010

På jobbet

Sitter på jobbet och just nu tar jag en paus ifrån att skriva om Religion och samhälle. Känner mig helt tom i huvudet. Men det brukar väl inte vara så mycket där annars heller. Nä nu får jag väl ta och fortsätta vara duktig. Ha en bra helg nu alla så hörs vi och kanske ses på onsdag.
Elin säger att Linn är i den orala åldern allt hon hittar ska in i munnen.

onsdag 17 mars 2010

Tid

Ja just nu så räcker inte tiden till att srcappa eller något annat än möjligtvis skola och familjen. Känner att jag kommer även lägga ner bloggande för tillfället eftersom jag inte scrappar något så känns det lite överflödigt.

Jag tror att jag ska försöka titta in på Kamratcirklen när tid ges eller sugen på att prata skit blir för stor.

Ha det bra så ses vi när vi ses.