torsdag 29 oktober 2009

Halloween tider.



Nu när halloween ligger runt hörnan så ser man barn utkläda till häxor med mera. Men jag undrar hur många som vaknar och hittar en häxa hemma hos sig själv. Moa borstade håret med fel borste... Men en festlig bild blev det.


Moa ser inte lika road ut som vi va.


När det sen blev dags för halloween fest på dagis så frågade jag Moa om hon ville vara troll, häxa eller prinsessa. Gissa vad det blev.......
Precis prinssesa.

onsdag 21 oktober 2009

Mitt bidrag i del ett av tävlingen.

Ja detta va mitt bidrag och ingen topp placering denna gången heller men jag röstade ju själv på ettan. Grattis till er och lycka till med nästa del som går av stapeln den 30.

tisdag 20 oktober 2009

måndag 19 oktober 2009

Hipp Hipp hurra på min födelsedag

Idag blir man vuxen.
Jag undrar om jag kan bli vuxen överhuvud taget. Men en underbar dag blir det iallafall. Jag skriver och berätta mer imorgon om jag hinner. Kram

tisdag 13 oktober 2009

Varför

Jag hinner ju inte med tiden går allt för fort. Jag hinner inte ens tänka att det är ny vecka förens det är ny vecka igen. Jag känner en viss press på att försöka uppdatera här på bloggen men ni får ha tålamod med mig för jag hinner inte mer just nu.

Linn sover väldigt dåligt som i natt sov hon två timmar vaken sov två timmar och vaken så har hon hållt på ett tag nu och det märks både på humör och ork. Men jag hoppas det vänder snart. Nä nu ska jag sova så kanske man hinner få lite mer sömn inatt. Kram på er alla vi ses imorgon om jag orkar.

torsdag 1 oktober 2009

Jippi 2 st Lo´s blev det igår.....

En väldigt trevligt onsdag och jag lyckades få ihop två Lo´s jag är så glad att äntligen fått scrappat något. Jag får se om jag får något gjort idag med efter att jag tvättat och städat färdig.


Moa och Linn badar.
Linn busar den 10 april med moster Anna