måndag 21 september 2009

Åååååååååååååå

Jag önskar min tid räckte till att pyssla mer vill oxå få ihop lite fina Lo´s. Blir så sugen på en hel dag när man ser alla fina Lo´s ni andra hinner med. Men den tiden kommer väl igen när jag tar mig tid igen...

Men en så söt dotter så kan scrappingen vänta lite.

fredag 18 september 2009

Helg

Nu är det helg igen och vi får se om det blir som planerat. Är ju tänkt att C ska komma och träff Linn. Sen ska Moa ner till A och vara där denna helgen.

Jag och Seb ska bara ta det lugnt och mysa denna helgen. Bio imorgon kanske om det går något bra.

Jag hoppas ni alla får en trevlig helg så hörs vi nästa vecka.

måndag 14 september 2009

Ny vecka

Ja då va helgen över och det hände ju en del. Linn tog den snabba väg med gå stolen ner för trappan. Hon klara sig utan några skador. Ett mindre blåmärket. Sen va det min tur att slå sönder min högra fot. Ja fastnade i ett skoställ och drog i sönder min högra lilltå.

Och lite senare på dan så va det Moa´s tur att få ont, när Linn drog av henne ett av henne´s öronhänge.

Ja man säger ju att olyckor kommer i tre så får hoppas att det va vår del för ett tag.

Idag har jag och Linn varit på minikyrkis och det va väldigt trevligt. Så det får vi göra om. Annars har dagen varit lugn. Nu blir det lite mys framför teven innan sängen ropar.

fredag 11 september 2009

GEKÅS

Ja idag blev det en tripp till Gekås hittade massa snyggt till Moa och en hel del till Linn också.
Jag hitta kläder till barndopet som vi ska på om två helger så det känns skönt. Hoppas bara att jag kan komma på något att köpa till Ina med bara. Men det löser sig säkert. Nu ska jag ha en mysig helg med mina tre älsklingar och bara ta det lugnt.

måndag 7 september 2009

Bröllop

Varit på bröllop denna helgen i Oskarhamn. Brudparet va jätte fina. Allt va jätte trevligt och jätte gott både på bröllopsfesten och på brunchen dagen efter. Man blir lite sugen men det blir väl alla tjejer på bröllop.
Bilder kommer vid ett annat tillfälle.
Ha det bra så ses vi i vimlet.