fredag 26 september 2008

Foto Mozaik


Ibland måste man ju bara prova på något nytt.

I brist på inspiration



Så har jag kollat på Youtube Dawn ett tag idag och då gjorde hon träbakgrund. Så det provade jag med så här blev den.
Här har ni även färgen på papper från början. Blev helt ok tycker jag själv. Får se om det blir ett färdigt kort idag kanske...

Plockar

Ja just nu håller jag på att plocka ihop lite av de sakerna jag ska ha med mig ner till Laholm nästa vecka. Och fortfarande lysser inspirationen med sin frånvaro. Men vad ska man göra. Hoppas den hittar tillbaka tills på onsdag och lördag nästa vecka bara.

tisdag 23 september 2008

Nya......

Har lagt till lite nya saker på sidan nu bland annat hänga gubbe och YouTube hoppas ni tycker det kan vara underhållande. I brist på att hitta på något annat så lite tids fördriv iallafall

Problem

Jag har ingen fantasi just nu och känner ingen skapar glädje alls. Försöker hitta lite inspiration men lyckas inte så bra just nu. Om någon har något tips på vad jag ska hitta på så skriv gärna det till mig så jag hittar tillbaka till inspirationen.

måndag 22 september 2008

Ingen rast

Det har inte blivit något scrappat för min del denna helgen då vi varit hos mina svärföräldrar och hjälp till på tomten klippt granhäck och eldat. Men vi får se om jag inte kan få något gjort under eftermiddagen kanske.

onsdag 17 september 2008

Nya kort

Ja det är ju onsdag så jag har faktiskt scrappat jag med. Två nya kort blev det idag.
Själv nöjd med julkortet men tack kortet blev väl kanske inte riktigt som jag ville.

fredag 12 september 2008

Fredag...

Då va det fredag och man ska åka till sina svärföräldrar en runda i kväll. Moa längtar då hon vet att hon ska få paket.

Sen blir hon även kvar där över helgen så vem vet imorgon kanske det blir lite scrappping. Ja ja nu ska jag städa lite innan min sötnos kommer hem. Vi ses i vimlet.

onsdag 10 september 2008

Onsdag

Ja nu sitter ni alla inne i Laholm på kamratcirklen och scrappar medans jag sitter hemma och försöker få till något. Ja ja man kan ju inte alltid få som man vill. Vi ses om några veckor igen inne i Laholm.


Det blev iallafall en LO här hemma med. Fast inte riktigt samma sak som att sitta med er i Laholm.

tisdag 9 september 2008

Inget nytt...

Det blev inga nya scrapping sidor idag men jag lägger upp två lite äldre LO som jag själv tycker är fina.



Ja som sakt så har jag inte hunnit scrappat något nytt idag utan har endast städat lite bland mina papper m.m.






Vi får se vad dagen ger för tid imorgon.

Hemma igen

Då har man kommit hem igen efter varit nere i Laholm i en och en halv vecka. Får se om det blir något scrappat i kväll. Om inget annat så ska jag iallafall fixa med mina alfabet som jag fick från tradera nu i veckan. Ja ja vi får se. nu ska jag fixa lite att äta. Vi ses i vimlet.

lördag 6 september 2008

Scrappat lite när jag varit hemma....

I onsdags va det scrapping i Laholm. Det va så roligt att träffa alla. Och en LO blev det också. Kul att få träffa alla och prata lite skit som hör våra onsdagar till.



Som jag lovat kommer jag ju försöka komma minst en onsdag i månaden så ni hinner se min mage växa lite till innan babisen kommer...










Sen har ju jag och mamma scrappat lite hemma också. Ett kort med nycklen till mitt hjärta och en låda som jag dekorerat lite lätt.