måndag 25 augusti 2008

Ett litet grattis kort...


Ja har idag slängt ihop ett litet grattis kort till min pappa med mitt nya alfabet. Vet att det va några som undrade vilket alfabet jag köpt så nu kan ni se det på kortet.
Då åker man snart till Laholm igen. På onsdag kväll flyger vi ner så nästa vecka kan jag följa med och scrappa med alla i Laholm. Ska bli jätte kul tycker jag. Vi får se vad man ska packa med sig ner bara. Ja ja det löser sig säkert. Vi ses den 3 september...

Kram

onsdag 13 augusti 2008

Nytt Alfabet

Idag fick jag mitt nya alfabet som jag vann på auktion på Tradera. Så det har varit min sysselsättning nu ikväll att göra det klart för andvändning. Så det blev ingen ny sida utan bara lite fix med en gammal sida. Hoppas min andra vinst kommer i morgon. Nä nu ska jag underhålla min familj. Vi ses i vimlet.

måndag 11 augusti 2008

Ska börjas i tid...


Det blev faktiskt en hel LO idag också.

Om det är svårt att läsa texten på sidan står det: Mamma om du får en puss får jag godis då?

Klart fick hon godis jag kan inte motstå de bruna ögonen.


Annars har det inte blivit gjort så mycket idag. Min sambo´s mormor fyllde år så vi va där på en snabb fika. Alltid trevligt.


Nä nu ska jag fixa kläderna till bröllopet i morgon. Så det kommer nog minst en LO från det så småningom.

Lite nya grattis kort.Tog så klart iden från en annan scrappare. Men försöker göra den så lik mig som möjligt. Den första gjorde jag hemma hos min moster nu i lördags och den andra här idag. Känns skönt att kommit igång igen efter flytten upp till Stockholm. Får se hur flitig jag hinner bli innan mitt andra barn kommer till jorden.
Första som gjordes i helgen. Andra som gjordes idag.